• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  6 és 7-tengelyes mérőkar


  Hordozható mérőkarok - FARO Quantum Max mérőkar
  A FARO® legújabb terméke tovább erősíti a gyártó elköteleződését a legmagasabb nemzetközi minőségi előírások mellett. A világ egyik legmegbízhatóbb ipari 3D mérő- és képalkotó rendszereit, konstrukciós BIM/CIM megoldásait, biztonsági alkalmazásait és 3D-s digitalizáló eszközeit szállító gyártó bemutatta legújabb termékét a FARO® Quantum Max FaroArm® koordináta mérőkart. Az új generációs FaroArm® portfóliója három mérőkar családból áll.

  Az új FARO® Quantum Max mérőkarok megfelelnek a szigorú ISO 10360-12:2016 szabványnak. A FARO® cégnek ez nem volt elég, olyan mérőkarokat fejlesztettek ki, amelyek bármilyen szempontból versenytárs nélküliek a piacon. Ezek a mérőkarok a legpontosabbak a világon, ugyanakkor a legkönnyebbek is, hogy a szkennelés se legyen fárasztó.

  A Quantum Max mérőkarokhoz csatlakoztatható FARO® Blu Max szkennerfejek szintén új fejlesztések, műszaki adataik még a híres FARO® Blu HD szkennerétől is jobbak. A kék-lézeres technológiával a FARO® Blu Max HD szkennerfejek például másodpercenként már akár 1.200.000 pont felvételére is képesek, hogy csak egy paramétert említsünk.

  A Quantum Max elérhető 6 és 7 tengelyes kivitelben. A mérési tartomány választéka 2.0 métertől 4.0 méterig terjed, 5-féle mérettel.

  FARO mérőkarok technikai adatlapja


  FARO® Quantum Max mőrőkarok és FAROBlu Max szkennerfejek
  FARO® Quantum Max mérőkarok és FAROBlu Max szkennerfejek dokumentációjának letöltése (6,2 MB)
  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)

  Mérőkarok használhatósága


  A FARO® Quantum Max kezelése egyszerű, köszönhetően a 20%-os súlycsökkentésnek. Az eszköz könnyen használható és gyorsan üzembe helyezhető, ugyanis az eszköznek nincs szüksége felfutási időre. Ez nagyobb hatékonyságot jelent a mérések során, legyen szó a gyártásközi ellenőrzésekről, vagy a szerkezetépítés során végzett mérésekről.


  Hordozható mérőkar


  A FARO® Quantum Max-nek nem jelent akadályt a folyamatos működtetés, ipari szintű vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, illetve cserélhető akkumulátorokkal. Így szabadon hordozható, az akkumulátorok pedig gyorsan és könnyedén cserélhetők.

  “A FARO elkötelezett a megújulás és az ipari fejlesztések iránt. A vállalat célja, hogy minőségi és hatékony termékeivel vezesse az iparágat az újabb generációs megoldások felé.” – jelentette ki Joseph Arezone, Kereskedelmi Vezető. “Épp ezért fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket dobjunk piacra, melyek tükrözik elképzeléseinket és megfelelnek a legszigorúbb szabványi és törvényi előírásoknak, így az ISO 10360 – 12:2016-nak és az IEC 60068-2-nek. A mérőkarok felhasználóinak is fel kell ismernie, mennyire fontosak ezek a követelmények, és olyan termékeket kell vásárolniuk és alkalmazniuk, amelyek megfelelnek ezeknek a kihívást jelentő előírásoknak.”

  A legfontosabb tulajdonságok, jellemzők

  • Mérési tartományok: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 m átmérőjű gömb;
  • Hosszmérési pontosság: 0,024 mm-től, a teljes mérési térfogatra;
  • Tartozékok: 3 és 6 mm-es egyedi iProbe tapintók, rögzítő talp, akkumulátor, kábelek, hordozó doboz, kalibrációs jegyzőkönyv, minőségi tanúsítvány;
  • Vezeték nélküli kapcsolat a számítógéppel: Bluetooth és WiFi;
  • 8 vagy 9 ponton működő, gyors hőmérséklet-kompenzáció;
  • 1 vagy 2 akkumulátorról is működtethető;
  • Rendkívül alacsony tömeg;


  Szkennerfejek


  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)

  További információkért keresd kollégáinkat!
  További információkért keresd kollégáinkat!  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!