• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  A FARO kiadta az 1. fenntarthatósági jelentését: megerősítették, hogy 2025-ig 25%-kal csökkentik a GHG-kibocsátást

  2022-08-16
  A FARO® Technologies, Inc., a 4D-s digitális megoldások piacvezető vállalata augusztus 16-án bejelentette, hogy közzéteszi a vállalat első Fenntarthatósági Jelentését.

  Ez a jelentés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának 25%-os csökkentését célozza 2025-ig. A jelentés rávilágít arra, hogyan A FARO már most is hozzájárul a fenntartható jövő kialakításához számos precíziós mérési és képalkotó eszközzel, valamint felhőalapú adatmegosztó platformokkal, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy csökkentsék a hulladék és selejt mennyiségét, miközben kihasználják a digitalizáció és a virtuális együttműködés előnyeit.


  A FARO kiadta az 1. fenntarthatósági jelentését: megerősítették, hogy 2025-ig 25%-kal csökkentik a GHG-kibocsátást

  A FARO az erőforrásokat olyan kutatásra és innovációra irányítja, amely az adatrögzítési technológiát helyezi középpontba új alkalmazásai és munkafolyamatai között. A cél a hatékonyság és a termelékenység növelése, a hibák csökkentése, valamint az ügyfelek együttműködésének lehetővé tétele, továbbá a projekt előrehaladásának menedzselése utazás, anyag- és időráfordítás nélkül. Ezek az intézkedések hozzájárulnak a CO2 lábnyom jelentős csökkentéséhez számos iparágban, beleértve az építészetet, az építőipart, a mérnöki munkákat, a létesítmények üzemeltetését, a gyártást és a közbiztonságot is.

  Globális vállalatként, világszerte az ügyfeleinkkel és azok beszállítóival együtt elkötelezettek vagyunk a fenntartható üzleti gyakorlat és a környezet védelme mellett.” – mondta Michael Burger, elnök-vezérigazgató. „Küldetésünk és víziónk együtt jár az alacsony CO2-kibocsátású jövő biztosításával. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink és érdekelt feleink számára kiaknázzuk a fizikai világ digitalizálásában rejlő lehetőségeket, és olyan értelmes, differenciált értékeket teszünk lehetővé, amelyek elősegítik a jólétet és védik a bolygónkat.

  Amellett, hogy a FARO olyan új fejlesztésekbe fektet be, amelyek az ügyfelek számára működő hulladékcsökkentő megoldásokat ösztönzik, a FARO folytatja fizikai CO2 lábnyomának konszolidációját, miközben ösztönzi a távoli/rugalmas foglalkoztatási modellt. Az intelligens termékszállítással, az újrahasznosított műanyag csomagolással, a „zöld” utazási lehetőségek feltárásával és a létesítményi energiagazdálkodási stratégiával kombinálva a vállalat továbbra is keresi azokat a módszereket, amelyekkel csökkentheti energiaigényét vagy áttérhet a tisztább üzemanyagokra.

  A világ sok mindenen ment keresztül az elmúlt néhány évben.” – tette hozzá Burger. „Azáltal hajózunk ezeken a bizonytalan vizeken, hogy elkötelezettek maradunk értékeink mellett: nagyban gondolkodunk és nagy problémákat oldunk meg, támogatjuk és felülmúljuk ügyfeleink elvárásait, illetve vállaljuk közös #ESG felelősségünket, hogy pozitív hatást érjünk el világszerte.  További információ kérhető a következő e-mail címen keresztül: mark.benhard@faro.com

  Forrás: FARO® News

  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!