• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  A FARO® elindítja a teljes körű 3D digitális valóságrögzítő és együttműködési platformot

  2022-04-12
  A FARO® Technologies, Inc., a 3D-s digitális valóságmegoldások piacvezető vállalata bejelentette egy példátlan, rendkívül hatékony adatrögzítési és együttműködési platform elindítását.

  Az új integrált felhőalapú munkafolyamat egyszerű, gyors és pontos 3D-s modellkészítést tesz lehetővé

  A csúcstechnológiát felhasználva a platform az iparág leghatékonyabb felhőalapú munkafolyamatát biztosítja, amely három innovatív új megoldást ötvöz: a FARO® Sphere digitális ökoszisztéma a lehető leghatékonyabb adatcsere érdekében; a FARO® Focus Premium lézerszkenner a gyors, pontos és teljes terepi rögzítéshez; és a FARO® Stream mobilalkalmazás a valós idejű adatok ellenőrzéséhez.

  A FARO® Sphere gerincét képező új, teljes körű 3D rögzítési platformunk az iparágban vezető könnyű használatot, pontosságot és sebességet kínál ügyfeleinek.” – mondta Michael Burger, a FARO® elnök-vezérigazgatója. „A valós idejű adatrögzítés ellenőrzése és a távoli együttműködés megváltoztatja azt, ahogyan az ügyfelek hogyan hoznak létre, férhetnek hozzá és használnak 3D-s adatmodelleket. Részvényeseink számára a Sphere várhatóan jelentős, magas árrésű Software as a Service (SaaS) bevételt fog generálni az idő múlásával, ahogy az ügyfelek egyre inkább felismerik a felhőalapú megoldásunk előnyeit.

  A FARO<sup>®</sup> elindítja a teljes körű 3D digitális valóságrögzítő és együttműködési platformot

  A következő generációs Focus Premium a leggyorsabb, legpontosabb és legjobb adatmegosztásra képes szkenner a piacon, amely teljesen új, bevált tervezésű komponenseket tartalmaz. A Focus Premiummal együtt használt új Stream alkalmazás, amely Android és iOS eszközökre is elérhető, lehetővé teszi a helyszíni szkennelési adatok érvényesítését (előregisztráció), és azonnal szinkronizálható a Sphere-rel regisztrációhoz és együttműködéshez.

  A Sphere központosítja az összes 3D-s adatprojekt gyűjtését és kezelését, és a globális érdekelt felek hozzáférhetnek a biztonságos, egypontos bejelentkezéssel. A Sphere ezenkívül egyablakos felhasználói élményt biztosít a FARO® vezető szoftveralkalmazásai és ügyfélszolgálati eszközei között, beleértve a HoloBuildert, egy globális építési folyamatmenedzsment megoldást, amely hardveres agnosztikus képrögzítést, regisztrációt és megtekintést biztosít a gyorsan növekvő digitális ikertér számára. A jövőbeni Sphere-frissítések további munkafolyamatokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy még nagyobb értéket érjenek el.

  A béta ügyfelek megtalálták a teljes platformmegoldást, amellyel drámai módon javítható az adatszolgáltatás és az elemzés, akár 50%-kal meghosszabbítva a döntéshozatali idejüket.” – folytatta Burger. „Izgatottak vagyunk a kezdeti visszajelzések miatt, amelyek alátámasztják azt a megközelítésünket, hogy mélyen megértjük az ügyfelek igényeit, hogy átalakítsuk munkavégzésüket a 3D-képes virtuális világban.

  Nagyon izgatottak vagyunk a FARO® által elért előrelépések láttán.” – mondta Travis Voss, a Helm Mechanical amerikai építőipari vállalat innovatív technológiákért felelős vezetője. „Az új Focus Scanner, Stream és Sphere kombinációja, valamint az, hogy mindez együtt folyik, 60%-kal csökkenti a szkennelési és feldolgozási időt. Ez az időmegtakarítás lehetővé teszi számunkra, hogy gyakrabban vizsgáljuk meg a szkennelési projekteket, olyan projekteket is szkenneljünk, amelyeket az idő szűke miatt általában nem végeznénk, és bővíthetjük kínálatunkat az ügyfelek számára.”


  Forrás: FARO.com

  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!