• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  3D lézerszkenner bérlés

  2024-05-21

  FARO Focus 3D lézerszkenner bérlés


  3D lézer szkenner bérlés

  Jövőbe mutató technológia elérhető áron


  A 3D lézerszkenner bérlés ma már könnyen elérhető és megfizethető lehetőség hazánkban is. Már önmagában ez a tény remekül tükrözi, hogy a térszkenner technológia bámulatos ütemben fejlődik, ráadásul egyre több szakterületen segítheti a szakemberek munkáját.

  Kérd ajánlatunkat munkatársunktól!

  Gábriel Miklós
  miklos.gabriel@sidextrade.hu
  +36 70 941 3611

  Kérd ajánlatunkat munkatársunktól!

  Gábriel Miklós
  miklos.gabriel@sidextrade.hu
  +36 70 941 3611


  TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE

  Teret ad a precíz munkának


  Térszkenner, Focus szkenner, lézer szkenner… Sokféleképpen nevezik a pontfelhő technológián alapuló berendezést. De nem is az elnevezése a lényeg, hanem a hatékonysága. A lézerszkenner bérlés lehetővé teszi, hogy a mérőeszköz olyan cégekhez, iparágakhoz és vállalkozásokhoz is gyorsan eljusson, akik számára ez a technológia eddig megfizethetetlen volt. A 3D szkenner segítségével a szakemberek képesek a szkenner környezetét gyorsan és pontosan digitalizálni. Így a felhasználók nem csupán időt takarítanak meg, hanem a munka színvonalát és a várható eredmény minőségét is jelentősen javíthatják.

  Pontfelhő, mindenkinek!


  A gyors hozzáférésen és elérhető áron kívül fontos szempont természetesen a pontosság és megbízhatóság is. Mindezekért az úgynevezett pontfelhő technológia felel. A lézerszkenner képes bármilyen terepviszony mellett több millió pont gyors felvételére. Így hozza létre a végtelenül precíz és részletes 3D pontfelhőt, ami tökéletes alapul szolgál különféle tervezési és elemzési munkálatok során.

  Azonnali hozzáférés


  A 3D lézerszkenner bérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal hozzáférjenek a jelenleg elérhető legújabb “high-tech” eszközökhöz. Ez különösen fontos azokon a szakterületeken, ahol a technológiai fejlődés gyors üteme miatt a legújabb berendezések használata elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez. Ugye nem is kell különösképpen hangsúlyozni, hogy a lézerszkenner bérlés segítségével a vállalkozások naprakészek maradhatnak, és nagyobb beruházás nélkül használhatják a csúcstechnológiás fejlesztéseket.

  Rövid betanítási idő


  Az a tény is a bérlés mellett szól, hogy a modern 3D lézerszkennerek kifejezetten felhasználóbarát kezelőfelületekkel rendelkeznek. Ennek köszönhetően a készségszintű használatuk könnyen elsajátítható, azaz meglepően rövid a betanítási idő. Csupán néhány óra szükséges ahhoz, hogy a bérlő megismerkedjen az eszköz alapvető funkcióival és kezelésével, ami elősegíti a gyors projektindítást és az erőforrások hatékonyabb kihasználását.

  Alkalmazási területek


  A 3D lézerszkenner sok különféle hivatáshoz nyújt hatékony segítséget. De talán az építészet az egyik legfőbb alkalmazási területe. Az Archicad és Revit programokkal való integráció lehetővé teszi, hogy az építészek és tervezők valós időben láthassák a projekt állapotát. Ennek köszönhetően pontosan koordinálhatják a különböző szakági munkákat. A digitális pontfelhők segítenek a komplex geometriák pontos modellezésében, az épületek energetikai hatékonyságának optimalizálásában, valamint az építési engedélyeztetési folyamatok gyorsításában.

  Épületgépészettől a baleseti helyszínelésig


  Olyan meglepő területeken is jó hasznát veszik a lézerszkenner bérlés lehetőségének, amire talán nem is gondolunk. Remek segítség lehet például épületgépészeti tervezés során, ahol elengedhetetlen a csővezetékek és az acélszerkezetek pontos elhelyezkedésének dokumentálása. De említhetnénk a régészet vagy műemlékvédelem területét is, hiszen a 3D térszkennerek felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak az ősi építmények, romok és műtárgyak állapotának pontos felmérésében. Sőt, még a rendőrségi munkából is kiveszi a részét a berendezés, hiszen remekül alkalmazható egy baleseti vagy bűnügyi helyszínen, ahol kulcsfontosságú lehet az események pontos rekonstrukciója. Amit korábban csak a CSI: Helyszínelőkben láttunk, az ma már a valóság. De térjünk vissza a “normális” mindennapokba és nézzük meg, hogy milyen lehetőségek várnak azokra, akik lézerszkennert bérelnének.

  AKÁR EGYNAPOS BÉRLÉS!


  Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a lézerszkenner bérlés területén, így az elérhető konstrukciókat a piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Fontos szempont volt, hogy minden partnerünk megtalálja a számára legkedvezőbb feltételeket. A 3D lézerszkenner bérlési lehetőségek között ezért szerepel a rövid, akár egy napos változat is. Ez az opció ideális megoldást nyújt rövid távú projektekhez. Így lehetősége nyílik a vállalatoknak, hogy csak a ténylegesen szükséges időtartamra béreljenek eszközöket, csökkentve ezzel a felesleges kiadásokat és növelve a költséghatékonyságot. Ugyanakkor elérhető az egyhetes és az egy hónapos vagy annál hosszabb bérlés is, az alábbiak szerint:

  • 1 napos bérlés - költséghatékony megoldás
  • 1 hetes bérlés - 10 százalék kedvezménnyel
  • 1 hónapos bérlés - egyedi kedvezménnyel

  Kérd ajánlatunkat munkatársunktól!

  Gábriel Miklós
  miklos.gabriel@sidextrade.hu
  +36 70 941 3611

  Kérd ajánlatunkat munkatársunktól!

  Gábriel Miklós
  miklos.gabriel@sidextrade.hu
  +36 70 941 3611


  Minden projekthez a megfelelő eszközt


  A 3D lézerszkennerek különféle típusai és modelljei lehetővé teszik, hogy a bérlők az adott projekt specifikus igényeihez leginkább megfelelő technológiát válasszák. Nem számít, hogy kültéri, nagyméretű építkezésekről, vagy belső tér felméréséről van szó. A különböző szkennerek eltérő hatótávolsággal rendelkeznek, így alkalmazkodnak a projekt méreteihez és technikai követelményeihez.

  Bérlésre jelenleg a következő lézerszkennerek érhetők el:


  • FARO Focus S150 (hatósugár: 150 m)
  • FARO Focus Premium (hatósugár: 70 m)

  A készülékeket természetesen minden alaptartozékkal, tartalék akkumulátorral és háromlábú állvánnyal együtt kínáljuk bérlésre, sőt szükség esetén a FARO SCENE összefűző szoftver és a FARO As-Built Modeler modellező szoftver is elérhető.

  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!